De praktijk voor mentale én fysieke balans

Recensies

Dit vertellen enthousiaste cliënten van Ria,

Vraag: Hoe heeft u de therapie ervaren?

 

Annie: Prettige benadering, ik vind het fijn zelf oefeningen ook thuis te kunnen doen, ik merk een groeiende bewustwording van mijn houding, looppatroon en spierspanning

Bert: Wonderlijk! Ik ben er achter gekomen dat met relatief eenvoudige oefeningen jezelf in staat bent klachten te verminderen of weg te nemen. Niet alleen de oefeningen maar ook Ria zelf als "mens" hebben hiertoe bijgedragen.

Gwenda: Ik veel baat gehad. Ik gebruik de oefeningen nog steeds.

Liene: In het begin was ik sceptisch, wist niet wat ik ervan moest verwachten. Al snel verminderde mijn pijnklachten en leerde ik omgaan met opkomende klachten. Jouw benadering was nuchter en direct en ik werd af en toe flink gespiegeld.

Gerrit: deze therapie ervaar ik als een opluchting ik voel me beweeglijker.

Bart: als goed, al moet je natuurlijk wel het geleerde in dagelijks leven toepassen.

Wat vind je de meerwaarde van mijn therapievorm t.o.v. collegae oefentherapeuten, fysiotherapie en psychologen?

Annie: er werd voor eerst ook naar mijn looppatroon gekeken en de nadruk op bewust voelen en zelf oefenen en toepassen gelegd. Heel praktisch!

Bert: Wat persoonlijk bij mij gewerkt heeft is de combinatie van de vorm van therapie en jou als persoon. De mens achter de klacht is ook belangrijk. Hierin de juiste combinatie en balans zoeken is wat je erg goed kan en doet.

Gwenda: Het was een warm welkom. Je bent persoonlijk en je hebt niet het idee dat je een nummer bent.

Liene: Ja, vanwege jouw aanpak, je positieve en duidelijke houding naar de mensen en het resultaat.

Gerrit: deze therapie betreft het hele lichaam en geest van voet tot kruin.

Bart: Bij jou pak je de basis van de klacht aan, bij anderen over het algemeen niet op zoek naar de basis, maar de klacht behandelen. Als er niets verandert komt deze terug is mijn ervaring.

Bij allen heeft de therapie aan de doelstelling en zelfs meer dan dat voldaan. Dat kan alleen als cliënt er samen met mij voor wil gaan. Er is altijd oplossing.

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.