De praktijk voor mentale én fysieke balans

Partners

Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck

De missie van de VvOCM is de oefentherapeut prominent te positioneren en te profileren als een vanzelfsprekende en onderscheidende speler binnen het domein bewegen in de gezondheidszorg, zowel in de curatieve als de (secundair) preventieve sector.

 

 

De Van Dixhoorn Vereniging

De Van Dixhoorn Vereniging (VDV) behartigt de belangen van Adem- en Ontspanningstherapeuten die werken volgens de Methode van Dixhoorn. Op de site van VDV vindt U o.a. veel wetenschappelijk onderzoek.

 

 

Toon Hermans Huis Arnhem

Hét inloophuis voor iedereen in Arnhem en omgeving die met kanker te maken heeft of heeft gehad. Kanker zet je leven op zijn kop. Het heeft enorme gevolgen, niet alleen lichamelijk maar ook psychisch en sociaal. Zowel voor (ex-)patiënten als voor hun naaste omgeving: partner, gezin, familie, vrienden, collega’s, staat het THHA met tal van leuke activiteiten klaar. Ook kunt er altijd voor een praatje terecht.Voor de Mantelzorg Vrijwillige Thuishulp

Voor de Mantelzorg Vrijwillige Thuishulp, heb ik eveneens presentaties en workshops gegeven. Als belaste mantelzorger zelf, kan je je beter inleven aan de ”over” belasting die mantelzorg vaak met zich meebrengt. We doen het met heel ons hart, maar we moeten zelf wel op de been blijven. Dat was het doel van de presentaties.

 

Delea podotherapie

In de wijken Vredenburg, Kronenburg en Rijkerswoerd werkt de Praktijk voor Oefentherapie Arnhem, samen met Delea podotherapie en diëtistenpraktijk NewLife. Bij doorverwijzing door een van deze behandelaars krijgt u een gratis adviesgesprek. Zie folder totale balans.

 

 

Diëtistenpraktijk NewLife

In de wijken Vredenburg, Kronenburg en Rijkerswoerd werkt de Praktijk voor Oefentherapie Arnhem, samen met Delea podotherapie en diëtistenpraktijk NewLife. Bij doorverwijzing door een van deze behandelaars krijgt u een gratis adviesgesprek. Zie folder totale balans.

 

Meneerweb

Meneer Web ontwerpt en maakt websites, grafisch werk zoals logo’s, huisstijlen, brochures en illustraties. Daarbij vinden wij kwaliteit heel belangrijk, zowel wat betreft ontwerp als techniek. Meneer Web Het liefst maken we gebruiksvriendelijke ontwerpen, die aanspreken, net even iets anders zijn dan andere, maar altijd tot in de puntjes verzorgd.
Bedankt meneerweb voor ontwerp en design van deze website, een nieuwe huisstijl werd geintroduceerd. Helemaal geweldig. 

 

 

Mindmelters

Uw website vindbaar voor uw doelgroep: met desktop, tablet of smartphone. Niet alleen met ongekend lage kosten. Of met een doordacht product zonder allerlei beknellende voorwaarden. Maar vooral een website welke wel hét verschil maakt in uw vindbaarheid en online presentatie!
Mindmelters bedankt voor alle inspanningen voor deze en vorige website.

 

 

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.