De praktijk voor mentale én fysieke balans

Kwaliteit

De Methode Van Dixhoorn biedt een driejarige opleiding om als adem- en ontspanningstherapeut aan de slag te kunnen. Na deze opleiding ontvangt de therapeut een certificaat. Alle gecertificeerde adem- en ontspanningstherapeuten die werken volgens de methode, staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Adem- en Ontspanningstherapie Stichting (AOS). Dit register heeft als doel de kwaliteit te waarborgen.

Lees meer over de opleiding op onze opleidingspagina of lees meer over de kwaliteitseisen van zorgverzekeraars.

Als lid van de beroepsvereniging VvOCM (Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck) word ik door de vereniging van de diverse ontwikkelingen geïnformeerd.

Registratie in het Kwaliteitsregister van Paramedici staat borg voor kwaliteit. Een geregistreerde in het register moet elke vijf jaar opnieuw aan bepaalde eisen

voldoen om zich te kunnen laten her registreren. Criteria hierbij zijn voldoende werkervaring, deskundigheidsbevordering (scholing en activiteiten binnen de beroepsgroep ter bevordering van kwaliteit op diverse terreinen).

Qualizorg

Sinds 1 januari 2015 is door sommige zorgverzekeraars verplicht gesteld dat een extern bureau  de kwaliteit zichtbaar maakt. Uitbehandelde cliënten ontvangen een enquête. Uw medewerking wordt zeer gewaardeerd.

Mijn praktijk Oefentherapie Cesar is aangesloten bij Qualizorg.

 

 

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.