De praktijk voor mentale én fysieke balans
Over mij...

Ik heb vroeger altijd een kantoorbaan gehad. Na een burnout kwam ik mijn eigen grenzen tegen wat uiteindelijk leidde tot een nieuw begin als cesartherapeut. Ik ging mijn grenzen ver voorbij. Mijn advies is: laat het niet zover komen. Start nu blijf niet lopen met je klachten. Mijn dieptepunt, werd later omgezet tot mijn hoogtepunt: wat is er mooier dan van je passie je beroep te maken. Ik ben pas tevreden als mijn cliënten hun doelstelling hebben bereikt.

Ik ging mijn grenzen ver voorbij. Mijn advies laat het niet zover komen. Start nu en blijf niet lopen met uw klachten.

Mijn persoonlijk verhaal: Het roer om

Herkent u iets in mijn verhaal van mentaal of fysieke tegenslag. Vul dan vrijblijven het contact formulier in voor een gratis telefonisch consult.

Visie

Praktijk voor Oefentherapie Cesar en Adem- en Ontspanningstherapie van Dixhoorn staat voor behandeling van klachten van lichaam en geest. De geest en ons lichaam zijn onverbrekelijk verbonden met elkaar. Gaat het met de geest niet goed, dan heeft dit invloed op ons lichamelijke voelen en onze houding. Hebben we lichamelijk klachten dan zal dat invloed hebben op ons geestelijk welzijn.

Missie

Mensen te bereiken die fysiek en/of mentaal uit “balans” dreigen te raken, of dit al zijn. Het is mijn passie die groep te bereiken, die na tal van therapieën hun doel niet bereikte. Hen te mogen en kunnen begeleiden naar een privé en maatschappelijk “in balans” zijn. Dat is de kracht van de beide therapieën, mentaal en fysieke balans. Cliënten ervaren dat ze stapje voor stapje meer inzicht krijgen in eigen handelen en kunnen. Het zelfvertrouwen groeit en men ontdekt zo hun eigen oplossingen. De eigen oplossing is altijd de beste, die past bij je. Dit is ook mijn eigen ervaren, die deel ik graag.

Doel

Ik ben pas tevreden als mijn cliënten hebben hun doelstelling hebben bereikt. Tevreden zijn over de resultaten, en er in hun verdere leven plezier van zullen beleven. Zij hebben zowel het contact, de werksfeer, als prettig ervaren. De klanttevredenheid, gemeten door extern bureau is tenminste een 8.

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.