De praktijk voor mentale én fysieke balans

Stress en Burnout preventie (Groepsbehandelingen) 

Het traject AOT, timemanagement en de Stress de Baas,  is ontworpen omdat ik mijn dagelijkse praktijk als oefentherapeut Cesar en Adem- en Ontspanningstherapeut, vaak tegen kom dat ‘spanningen’ van lichaam en geest (emoties, werkstress etc) zich vaak ook vertalen in lichamelijke klachten of bestaande klachten doen verergeren. Lichaam en Geest lijkt hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. 

Als we langere tijd onder druk staan, bestaat er een reëel risico wat we uit balans raken, d.w.z belasting en belastbaarheid zijn niet met elkaar in overeenstemming. Onmerkbaar – ontstaat er een disbalans tussen belasting en belastbaarheid, zowel fysiek als geestelijk. Het lichaam kan de kracht (prestatie, inspanning) die gewenst is, niet meer leveren. De belasting overstijgt de belastbaarheid. 

Het traject is een combinatie van Adem- en Ontspanningstherapie en mijn opleiding Stress en Burnout preventie op Haptonomische basis. 

Het traject is ook op individuele basis te volgen. Het gehele traject omvat: lees verder..

Vergoeding:

In mijn praktijk wordt Adem- en Ontspanningstherapie methode Jan van Dixhoorn, geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars, als supplementaire  therapie (alternatief pakket) klik hier voor vergoedingen lijst.

Vragenlijsten:

Download: Algemene Toestand Lijst
Download: Nijmeegse Vragenlijst Hyperventilatie klachten
Download: Herken de symptomen van stress

Enkele voorbeeld resultaten:

Download: Resultaten individueel
Download: Resultaten-groepstrajecten

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.