De praktijk voor mentale én fysieke balans

Bewust Beter Bewegen op muziek

Lessen

Vanuit mijn achtergrond, als turn- en jazzgymnastiek & balletdocente, heb ik meer dan 40 jaar ervaring in het geven van groepslessen. 

Vanuit het therapeutisch klimaat merkte ik dat veel patiënten/cliënten het moeilijk vinden om aansluiting te vinden bij een sportschool. Hoewel er goede sportscholen zijn, is daar weinig “know how” en aandacht voor de mens met een fysieke klacht.
De reden dat ik sinds enige jaren gestart met groepslessen juist voor deze doelgroep.    

De lessen ‘Bewust Beter Bewegen op Muziek’’ beginnen met bewust actieve ontspanning gevolgd door pilatus oefeningen. Vervolgens gaan we werken aan conditie en houding - stretching. Met oefenbanden trainen we de spierkacht van ons lichaam en daarna zijn de buikspieren gedwongen actief te worden. Wij sluiten af met een "dans",  en cooling down. De prestatie die geleverd wordt is vooral in balans bewegen en lichaamsbewustzijn. Preventie voor klachten staat centraal. Ieder werkt op eigen niveau en kunnen. Hard werken en gezelligheid zijn kernwoorden.

Veel van mijn leden komen dat ook gewoon vanuit hun “therapie periode” bij mij, zelfs ex-leden van mijn voormalig balletschooltje hebben zich weer aangesloten. Geweldig toch !

Meer informatie over de lessen: lees verder

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.