De praktijk voor mentale én fysieke balans

Groeplessen / Adem- en Ontspanningstherapie (AOT)

Er is een grote groep mensen die aangeven niet te kunnen ontspannen. Zij gaan naar Yoga maar effect blijft vaak beperkt tot de lesactiviteit. In dagelijks leven merken we weinig nog van de ontspanning of zijn we onze spanningen niet gewaar. De toegevoegde waarde van de AOT van Dixhoorn is dat er veel beweeginstructies opgenomen zijn in verschillende houdingen (zit, lig en stand), en actieve beweeginstructies. Dit leent zich uitstekend om in groepsverband te beoefenen, u blijft alert, de bewustwording van onbewuste spanningen wordt een tweede natuur.

Voor wie:

  • Mensen die in dagelijks leven (de drukte van alle dag) zich niet bewust zijn van onbewuste spanningen. Onbewuste spanningen leiden vaak tot fysieke en mentale klachten.
  • als na traject voor het onderhouden en meer automatiseren van opgedane ervaring van bewustwording van lichamelijke en mentale gevoelens, gedurende individuele therapie.
  • als voor traject van mensen die vinden dat zij meer moeten ontspannen en naar yoga gaan, Yoga is een lineaire ontspanningsmethodiek waarbij het doel ontspannen is, ook al wordt dit niet bereikt. Als je gespannen of onrustig bent is AOT daarom te verkiezen als 1ste stap, zodat u daarna kan doorstromen naar yoga of meditatie.

Groepsgrootte

maximaal 6 personen

Duur van de lessen: 1 ½ uur incl. voor bespreken
Traject:                   6-8 weken en nabespreken onder genot koffie/thee
Locatie:                   Peppelenwei 4, 6836 EP Arnhem


Plezierige bijkomstigheid: Mogelijk vergoed uw zorgverzekering de kosten in alternatief aanvullend pakket.
Belangstelling: wees er snel bij er zijn max. 6 personen mogelijk voor de groep.

Groepslessen starten op basis van willekeurigheid. Als er tenminste vier mensen hebben aangemeld kan een groepje starten. 

 

 

 

 

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.