De praktijk voor mentale én fysieke balans

Voor wie

Oefentherapie is voor iedereen met klachten aan bijvoorbeeld nek, schouder, rug, heupen, hoofd etc.  Maar zeker ook voor arbeidsgerelateerde klachten, neurologische en orthopedische aandoeningen, chronisch klachten, fibromyalgie, revalidatie of preventieve behandeling.

Twijfelt u of oefentherapie iets voor u is?

Iedereen kan zijn houding- en bewegingspatroon veranderen. Er is geen leeftijd aan gebonden. De dingen die u aanleert kosten in het begin wat moeite, en vooral aandacht voor jezelf, al snel merkt u dat bewegingen meer automatisch gebeuren. Ik zeg maar zo toen u leerde fietsen ging dat ook met vallen en opstaan. Maar denkt u daar nu nog over na? Neen het gaat helemaal vanzelf!

Bedenk dat uitstel van therapie kan leiden tot het verergeren van klachten. Hoe eerder u begint, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling. Hoe vaak denken we niet bijv. mijn rug doet zeer maar gaat vanzelf over. Totdat u ineens geblokkeerd staat, of het lopen en langer zitten gaat steeds moeilijker. Zoals het ook met hoofdpijn en schoudernek-/klachten gaat. De therapie is heel flexibel wij zoeken altijd naar een vorm die bij u past en waar uzelf iets mee kunt. Zowel het aantal, de frequentie en de inhoud van de behandelingen komen altijd in overleg tot stand.

Vragen of de Cesar oefentherapie iets voor u is: Ik bel u voor een gratis advies, vul vrijblijvend het contact formulier in.

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.