De praktijk voor mentale én fysieke balans

Specialisaties

Mijn specialisatie is het lichaam- en geest principe en zijn wisselwerking op elkaar. Oefentherapie Cesar is een brede opleiding, en streeft het totaliteitsprincipe van bewegen na. De hele opleiding van 4 jaar is hierop gericht. Mijn vele bij- en nascholingen hebben een hoog “lichaam en geest gehalte”. (zie mijn visie) De Adem- en Ontspanningstherapie methode van Dixhoorn laat zien dat spanningen zowel oorzakelijk kan zijn voor klachten, maar ook de factor kan zijn die klachten doen verergeren.

De praktijk gaat voor de persoonlijke aanpak.

De maatschappij is gericht op specialisaties en netwerken, mijn ervaring is dat dit de cliënt vaak niet ten goede komt. Zeker met huidig zorgstelsel heeft men al gauw de zittingen opgesoupeerd. Naast therapeutische vaardigheden lees verder...

Ik begeleid mensen zo nodig een stapje verder.

Ga in gesprek met Arts, Arbo en Bedrijfsarts, het UWV. Immers als u te snel weer moet werken, is therapie dweilen met de kraan open, want de belasting en belastbaarheid wordt dan verstoord! Dat willen we niet mijn doel is uw doel: klachtenbeheersbaarheid/klachtenvrij.

Ik werk waar nodig/gewenst, samen met andere disciplines, er is nl maar een doelstelling: u moet van uw klachten af. Dat is waar deze praktijk voor staat en gaat.

Heeft u nog vragen t.a.v bovenstaande: Ik bel u voor een gratis advies, vul vrijblijvend het contact formulier in.

Mantelzorg

Lees ook meer over mijn specialisatie voor de ondersteuning mantelzorgers.

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.