De praktijk voor mentale én fysieke balans

Schot voor de boeg:

De rol van de mantelzorger is onmisbaar geworden in de zorg. Mantelzorg geven we vaak uit liefde, het geeft voldoening er te mogen zijn voor je degene die de zorg nodig heeft (familie, buren en vrienden). De zorg kan fysiek zwaar zijn, jarenlang zorg kan je slopen, fysiek en mentaal. De mantelzorger zelf hoor je niet vaak klagen, we gaan er voor. Mijn ervaring is dat zorg verlenen erg veel voldoening geeft, kost tijd, tijd die ten koste van andere dingen, je werk, je gezin etc... Hoe managen we dit allemaal! Hoe blijf je zelf  op "twee sterke benen staan".  
 
Mijn werk fysieke balans te behouden (Cesar) in combinatie met mentale en fysieke spanningen (methode van Dixhoorn) aangevuld door diverse opleidingen in de preventie van stress, mijn ervaringsdeskundige zijn, maken het mogelijk om samen met u ook voor u in uw situatie samen te zoeken naar de balans.

Ik hoorde mezelf eens zeggen tegen een instantie die me van alles opdroeg:  "Het is niet de vraag wat jullie willen, het is de vraag wat ik aan kan". Het is mijn lijfspreuk geworden in het land van regelving, het blijkt dat er heel veel wel kan. Je moet het alleen aangeven waar de grenzen van kunnen liggen.

Ik wil dit op deze pagina nog uitwerken, met handige tips dit komt nog, er wordt aan gewerkt.

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.