De praktijk voor mentale én fysieke balans

Vergoeding Adem- en Ontspanningstherapie methode Jan van Dixhoorn (VDV)

De meeste zorgverzekeraars geeft een gehele of gedeeltelijke vergoeding voor adem- en ontspanningstherapie volgens de methode van Dixhoorn. Uitstluitend als zij voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsvereniging en geregistreerd zijn (kijk op vandixhoornvereniging  voor een geregistreerd therapeut bij u in de buurt). De vergoeding valt onder ‘alternatieve geneeswijzen’ als complementaire therapie, in de aanvullende zorgpakketten. Kijk op het vergoedingenoverzicht 2020 hoeveel behandelingen uw verzekeraar vergoedt.

Dit overzicht biedt geen garantie en dient slechts ter indicatie. Wanneer u twijfelt, kunt u altijd je polis raadplegen of contact opnemen met mij.

Is de behandeling onderdeel van een re-integratietraject? Dan kan de werkgever of de arbeidsongeschiktheidsverzekering de kosten dragen.

Oefentherapie Cesar
Adem- en Ontspanningstherapie
Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 026 - 321 72 50 of 06-44213301.